Spik och skruv

Handla smart och köp spik och skruv online

Det är ett känt faktum att det kan vara svårt att veta exakt hur mycket spik och skruv man kommer göra av med vid en husrenovering. Genom att köpa sin spik och skruv online kan man dra nytta av våra billigare priser, som inte går att få tag på i butik. Dessutom kan man beställa ekonomipack och slippa tunga lyft, då det skickas direkt hem till dörren. För den som söker olika typer av muttrar, kan även de återfinnas här.

Förvaring av spik

Få saker är bökigare än en stor kartong med spikar, som blivit lämnad i fukt och spikarna har börjat rosta. Försöker du lyfta kartongen faller allt ut genom botten och kan inte användas. Att ha en genomtänkt förvaring för spik och skruv kan därför vara viktigare än man tror. Har man köpt stora förpackningar av spikar online kan det vara bra att flytta över dem till plastlådor med lock när de kommit hem. Till udda muttrar och krokar passar det bäst med förvaring där det finns många olika små fack.

Spik och skruv för utomhusbruk

För den som ska använda sin spik och skruv utomhus rekommenderas varmförzinkad spik, som i sin tur även har kammar, som hindrar dem från att krypa ur träet med tiden. Arbetar man med tryckimpregnerat virke bör det däremot spikas med rostfri spik. Detta gäller även när man spikar direkt utsatta lägen. Skruvar som ska användas utomhus kallas träskruv och finns också de i olika tjocklekar och längder. C4-skruv är vanligast förkommande och finns även de i rostfria varianter. Hos oss hittar du precis vad du behöver till ditt nästa byggprojekt. Enkelt, smidigt och skickat direkt hem till dörren!