Isolering

Enkelt och billigt att köpa isolering online

Att inhandla isolering online kan ha sina fördelar oavsett om man ska göra jobbet själv, eller anlita en professionell. Utan butik kan vi erbjuda fördelaktiga priser, vilket gynnar om man tänkt sig en av de lite dyrare sorterna av isolering. Bland de mest miljövänliga materialen att använda är cellulosa isolering. Cellulosa återvinns från tidningspapper och är ett mycket sammansatt material med naturliga luftfickor, vilket gör att det passar utmärkt. De stora skivorna kan lätt skäras så att de passar hörn och svåra vinklar vanligt förekommande på vindar.

Isolera snabbt och smidigt med lösull

En annan träråvara att isolera med är lösull. Ullen fungerar som isolering till tak och man blåser in den in i väggarna eller upp på taket. Man gör bara ett hål i plasten och låter sedan isoleringsmaskinen göra jobbet. Detta gör att det går avsevärt fortare och blir väldigt lite att städa efter. På vindar där man inte har golv kan ullen ligga helt öppet. Spik och skruv behövs inte förrän det är dags för att sätta tillbaka panelen.

Andra typer av isolering

Andra typer av isoleringsmaterial kan vara träfiber eller stenull. Träfiber som isolering är väldigt kompakt och används speciellt om man vill ha en mer ljuddämpande effekt än vanligt. Precis som namnet säger kommer materialet från råvaror från skogen och har bra återvinnings möjligheter. Stenull är å andra sidan billigare, men inte lätt att förbränna, och kan vara svårare att hantera. Traditionella material som halm, torv och kutterspån fungerar fortfarande bra speciellt till sommarhus. De absorberar fukt väl, men de kan sjunka ihop lite med tiden och man måste då fylla på. Oavsett vilken sort du behöver kan vi hjälpa dig. Välj hur mycket och av vilken sort, och vi levererar det direkt till uppgiven adress!