Golv

Köpa bra golv online

Att köpa golv online är ett enkelt sätt att hålla kostnaderna nere när det gäller material. Oavsett om du bygger nytt eller renoverar är det förhållandevis enkelt att räkna ut exakt hur mycket som behövs. Bland de vanligaste typerna av golv som köps är parkettgolv. Dessa går att få i olika träslag och olika nyanser. De är vad man kallar klickgolv. Detta innebär att varje del klickas ihop med nästa och på så vis försäkrar att glapp och skevheter inte förekommer.

Lägga om hela golvet

Renoverar man om ett äldre hus från grunden, eller bygger helt nytt, kan det hända att man även behöver se över golvets isolering. Riktiga trägolv kräver lite mer arbete när de läggs, men blir otroligt vackra med tiden om man sköter om dem väl. Många passar på att även lägga in golvvärme om man ändå öppnat upp det. Till det passar det att lägga laminatgolv som är så tunt att värmen fortfarande kan komma igenom.

Finare golv med snygga lister

Ett golv är inte riktigt klart förrän skarvarna inte syns och alla golvlister är på plats. På äldre hus finns de redan och man kan då ta bort dem innan man lägger det nya golvet. Vill man återanvända dem behöver man vara lite försiktig så man inte bryter sönder något, eller åstadkommer märken i träet. Oftast kan man stryka på olja eller färg och de är som nya. Finns de inte sedan innan kan man köpa nya här. De finns i både behandlat och obehandlat trä. Här kan du beställa allt du behöver till förmånliga priser och få det direkt hemskickat!