Förvaring

Hitta rätt förvaring online

Fördelen med att köpa förvaring online är att du kan se och jämföra fler modeller på en och samma gång. Utan butik kan vi erbjuda bättre priser och hemleverans. Det vanligaste är en förvaringslåda med lock som finns i diverse storlekar och med olika design beroende på inomhus- eller utomhusbruk. Bra och väl planerad förvaring skapar inte bara mer utrymma, utan tar också bättre hand om både verktyg, såväl som kläder. Med vårt stora sortiment kan du hitta allt från krokar till garderober.

Garage och förråd som har plats för allt

Har man tillgång till ett garage, eller källare och vind, finns det flertalet olika typer av förvaring att välja mellan. Många väljer att skapa en hel vägg för verktyg och kanske bara en enstaka förvaringshylla, medans någon annan hellre vill ha stora lådor. Ska man förvara tunga saker kan det vara bra att även se över vad för golv man har. Behöver man kunna rulla något eller behöver man lägga något extra emellan så det in blir märken?

Effektiv förvaring inomhus

Oberoende av vad för rum du har kan man nu bygga dig din egen helväggsgarderob. Här finner du alla komponenter i olika storlekar och kan kombinera precis som du vill. Själva dörrarna finns antingen i olika träslag, eller med spegel. Populärt är även frostade dörrar, eller lådor, som har halvtransparens. Förvaring är som mycket mer än bara ett rack med galgar. Beroende på hur lång man är och vad för längd ens kläder har kan man anpassa stängerna exakt. Lådor kan vara öppna eller ha speciella fack, så att man enkelt och snabbt kan överskåda vad som finns där. Här finns allt du behöver till bra priser och med hemleverans!